Pilli Urt014-003 Matkap Seti Söktak Araçlar

:   51.05.01.0127
:   8698555795155
:   Stokta Var
:   Aynı Gün Kargo
: Bayi Girişiniz Aktif Edildiğinde Fiyatları Görebilirsiniz.  Bayimiz Ol!

Bu sökülüp takılabilen set ile çocukları çok keyifli oyunlar bekliyor!

 

Tak, çıkar, birleştir, tamamla ve oyna! Üstelik elektrikli matkap oyunu çok daha gerçekçi kılıyor. Bu oyun setinde bir çocuğun gelişimi ile ilgili gereken her şeyi bulabilirsiniz. Ayrılabilen parçaları ve zengin içeriğiyle öne çıkan set çocukların eğlenirken kendilerini geliştirmelerini sağlayacak!

 

Çocuğunuz, set içerisinde gelen kullanışlı aksesuar ile parçaları çıkarıp takabilir ve taktığı şeyleri vidalar ile tutturabilir.

 

Çocukların, el-göz koordinasyonlarını ve ince motor becerilerini artırır. Hayal güçlerini ve yaratıcılıklarını geliştirir. Oyun kurma ve taklit yeteneklerini destekler. Çeşitli aletlerin ve makinelerin çalışma prensiplerini anlamalarına yardımcı olur.

 

Kutu ölçüsü: 28 x 8 x 22,5 cm

 

https://www.cesitdeposu.com.tr 'den aldığınız ürünleri, teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde karşı ödemeli olarak iade edebilirsiniz.Ayrıntılı bilgi için İade Politikası bölümünü inceleyebilirsiniz.Değişim işlemlerleri için teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde SENDEO KARGO ile ücretsiz gönderim hakkına sahipsiniz.