Kutulu Gl100354 Roza Şeker Kız Sesli

:   51.02.10.037
:   8681695100354
:   Stokta Var
:   Aynı Gün Kargo
: Bayi Girişiniz Aktif Edildiğinde Fiyatları Görebilirsiniz.  Bayimiz Ol!

Parlak Gözlü Bu Bebekle Oynaması Ne Kadar Da Keyifli Üstelik Karnına Basınca Türkçe Konuşuyor.

Roza Şeker Kız, çocukların öğrenme süreçlerine katkıda bulunan özel içeriği ile dikkat çeker. Şeker Kız, şarkılar söyler, renkleri tanıtır ve temel kavramları öğretir.

Bu oyuncak, çocuklarla sesli olarak etkileşimde bulunur. Şeker Kız'ın söylediği şarkıları ve cümleleri taklit etmek, çocukların konuşma becerilerini geliştirmelerine yardımcı olur.

Roza Şeker Kız Roza Sweet Girl bebek çocukların yaratıcılığını kullanmalarına yardımcı olur. Hayal gücü, fiziksel ve motor becerilerini teşvik etmelerine izin verir.

Onları gözlemleyip takip etmeleri için talimatlar vererek eğlenceli bir şekilde, bilgiyi işleme, duygu ifade etme ve sorunları çözme ya da fırsat yaratma becerisi sunar.

Roza Şeker Kız Roza Sweet Girl bebek beyin gelişimini ve bilişsel becerileri desteklemek için önemli olan oyun yoluyla çocukluk çağındaki gelişim evrelerini destekliyor.

Oyun çocukların yaratıcılığını kullanmalarına ve hayal gücü, fiziksel ve motor becerilerini teşvik etmelerine izin veriyor

Çocuklar için uygun boya, ham madde ve makyaj kozmetiği kullanılmıştır.

Çocuk sağlığına uygun plastik ve boyalardan üretilmiştir.

Kutu Ölçüleri: 11 x 21 x 33 cm

Ürün Ölçüsü: 30

https://www.cesitdeposu.com.tr 'den aldığınız ürünleri, teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde karşı ödemeli olarak iade edebilirsiniz.Ayrıntılı bilgi için İade Politikası bölümünü inceleyebilirsiniz.Değişim işlemlerleri için teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde SENDEO KARGO ile ücretsiz gönderim hakkına sahipsiniz.