Kutulu Aile Oyunu Jumping Monkeys 40022

Zıplayan Maymun

:   51.05.01.0022
:   8699409400225
:   Stokta Var
:   Aynı Gün Kargo
: Bayi Girişiniz Aktif Edildiğinde Fiyatları Görebilirsiniz.  Bayimiz Ol!

Jumping Monkeys Maymun Asmaca Oyunu

1 - 4 oyuncu için eğlenceli bir çocuk oyuncağıdır

3 yaş üstü çocuklar için uygundur.

Oyunun hedefi, kendi rengindeki tüm maymunların ağaca atlamasıdır.

Bunun için maymun bir zıplama tahtası ile ağaca atılır. Oyuncuların becerisi, maymun ne kadar yüksek atladığına karar verir. Zıplama çok zayıfsa, maymun ağaç tepesine ulaşamaz. Zıplama çok güçlüyse, maymun belki de hedefine ulaşamaz

Oyun kuralları:

Her oyuncunun bir zıplama tahtası ve ağaca taşınması için 4 maymunu vardır. İlk önce tüm maymunu ağaç tepesine atlatırsanız, kazanırsınız.

Elbette isteğe göre daha fazla kurallar konabilir, örneğin sadece en üst katta maymunlar sayılabilir veya maymunların tutunduğu dala göre puan alınabilir.




Oyunbaz bir şekilde beceriyi destekler: Aynı zamanda bir parça şans da maymun zıplama tahtasında duruyor ve maymun atlatılması gereken güçle başarı üzerinde büyük bir etkisi vardır.

Böylece oyun çocuğunuzun parmak ucu hissini teşvik eder ve aile ve arkadaşlarıyla eğlenceli bir oyunda kaybolurken motor becerilerini geliştirmeye yardımcı olur.

İdeal bir hediye:

Beceri oyunu , Parti oyunu olarak hem birlikte aile akşamları hem de çocuk doğum günleri için uygundur. Set içerisinde 4 adet atlama tahtası ve 4 adet oyuncu için 4 farklı renkte 16 maymun bulunur.

Oyuncu Sayısı 4

Yaş Aralığı 3+ Yaş

https://www.cesitdeposu.com.tr 'den aldığınız ürünleri, teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde karşı ödemeli olarak iade edebilirsiniz.Ayrıntılı bilgi için İade Politikası bölümünü inceleyebilirsiniz.Değişim işlemlerleri için teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde SENDEO KARGO ile ücretsiz gönderim hakkına sahipsiniz.