By Toys Bp563 Valiz Güzellik Set 18pcs

Seyahat Setli Güzellik Seti

:   51.02.12.041
:   8697463935639
:   Stokta Var
:   Aynı Gün Kargo
: Bayi Girişiniz Aktif Edildiğinde Fiyatları Görebilirsiniz.  Bayimiz Ol!

Çantalı Güzellik Seti ile minik prensesler çok daha süslü!

 

Saç bakımından makyaj malzemelerine kadar arayacağın her şey ayrıntılı detaylar ve gerçekçi tasarıma sahip bu sette! Üstelik bütün  eşyaları yerleştirebileceğin tekerlekli şık çantası sayesinde gittiğin her yere rahatlıkla götürebilirsin!

 

Çantayı aç, tezgahı kur, eşyalarını yerleştir ve bakım zamanı! Güzelleşmeye nereden başlayacaksın? Saçlarını fönleyebilir veya tarayabilirsin. Ojeni sür, aksesuarlarını tak ve son dokunuşlar için aynaya bakmayı unutma!

 

Göz alıcı renkleriyle dikkat çeken bu set arkadaşlarınla oynayacağın evcilik oyunlarının vazgeçilmezi olacak!

 

Çantalı Güzellik Seti çocukların taklit yeteneklerini geliştirmelerini ve sosyalleşmelerini sağlar. İnce motor becerilerini olumlu düzeyde etkiler. Hayal gücü ve yaratıcılıklarını zenginleştirir.

 

Setin içerisinde; makyaj tezgahına dönüşebilen tekerlekli çanta, 1 adet stand, 2 adet takıp çıkarılabilir raf, fön makinesi, tarak, ayna, 2 adet yüzük, 2 adet bileklik, makas, allık, toka ve tamamlayıcı etiketler bulunmaktadır.

 

Ürün ölçüsü: 30 x 9 x 28 cm.

https://www.cesitdeposu.com.tr 'den aldığınız ürünleri, teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde karşı ödemeli olarak iade edebilirsiniz.Ayrıntılı bilgi için İade Politikası bölümünü inceleyebilirsiniz.Değişim işlemlerleri için teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde SENDEO KARGO ile ücretsiz gönderim hakkına sahipsiniz.