Boncuk Seti Bileklik Kolye Seti Yapımı

:   96.08.00.133
:   703869712288
:   Stokta Var
:   Aynı Gün Kargo
: Bayi Girişiniz Aktif Edildiğinde Fiyatları Görebilirsiniz.  Bayimiz Ol!

Bu ürün hakkında

  • Bu çok yönlü 3 mm cam tohum boncukları, boncuk deliği 1 mm kullanarak kolaylıkla çarpıcı mücevher parçaları yaratın,
  • Her yaştan takı yapımı meraklıları için çok kolay boncuklar.
  • İster yeni başlayan ister deneyimli bir kuyumcu olun, takı yapımı için bu boncuklar yaratıcılığınıza ilham verecek ve benzersiz ve şık parçalar tasarlamanıza olanak tanıyacak.
  • Toplam 7500 parça veya daha fazla ve 28 canlı renk arasından seçim yapabileceğiniz bu boncuk seti, bilezik ve kolye yapımı için sonsuz yaratıcı olanaklar sunar
  • Yüksek kaliteli cam malzemelerden üretilen bu tohum boncukları camdan yapılmıştır, pürüzsüz yüzeyli, parlak parlaklıklı, dayanıklı ve uzun ömürlüdür, her boncuk biraz farklı bir boyut ve şekle sahiptir. Takı yapımı için uygundur, çarpıcı bilezikler ve kolyeler oluşturmak ve takı kreasyonlarınızın günlük kullanıma dayanmasını sağlamak için mükemmeldir.
  • Hem çocuklar hem de yetişkinler, erkekler, kadınlar bilezik boncukları için ideal olan bu boncuklar, kişiselleştirilmiş aksesuarlar oluştururken sevdiklerinizle kaliteli zaman geçirmenin harika bir yoludur. Aile işçiliği seansları veya solo projeler için mükemmel bir seçimdir.
  • Özel tasarlanmış saklama kutusu, tohum boncuklarının her rengini iyi organize etmek için ayrılmış halde tutar ve hediye kutusu onu çocuklar veya yetişkinler için mükemmel bir hediye haline getirir

https://www.cesitdeposu.com.tr 'den aldığınız ürünleri, teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde karşı ödemeli olarak iade edebilirsiniz.Ayrıntılı bilgi için İade Politikası bölümünü inceleyebilirsiniz.Değişim işlemlerleri için teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde SENDEO KARGO ile ücretsiz gönderim hakkına sahipsiniz.