By Toys Bp561 Valiz Tamir Set 20pcs

Seyahat Setli Tamir Set

:   51.05.01.0094
:   8697463935615
:   Stokta Var
:   Aynı Gün Kargo
: Bayi Girişiniz Aktif Edildiğinde Fiyatları Görebilirsiniz.  Bayimiz Ol!

Minik ustalar iş başına!

 

Tamir için aradığın ne varsa bulabileceğin bu çanta, oyunlarının vazgeçilmezi olacak! Üstelik tekerlekli tamir çantasının içine bütün aletlerini doldurup, gittiğin her yerde tamirat hünerlerini sergileyebilirsin!

 

Arkadaşlarınla bir araya gel ve tamir tezgahını kur! Gerçekçi detaylar ve ayrıntılı tasarımıyla dikkat çeken bu set ile en güzel oyunları oynayacaksın!

 

Çantalı Tamir Seti çocukların taklit yeteneklerini geliştirmelerini ve sosyalleşmelerini sağlar. İnce motor becerilerini olumlu düzeyde etkiler. Hayal gücü ve yaratıcılıklarını zenginleştirir. Tamir aletlerinin temel prensiplerini kavramalarını destekler.

 

Setin içerisinde; tamir tezgahına dönüşebilen tekerlekli çanta, 1 adet stand, 2 adet takıp çıkarılabilir raf, tamamlayıcı etiketler, testere, çekiç, pense, tornavida ve çeşitli tamir aletleri bulunmaktadır.

 

Ürün ölçüsü: 30 x 9 x 29 cm.

https://www.cesitdeposu.com.tr 'den aldığınız ürünleri, teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde karşı ödemeli olarak iade edebilirsiniz.Ayrıntılı bilgi için İade Politikası bölümünü inceleyebilirsiniz.Değişim işlemlerleri için teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde SENDEO KARGO ile ücretsiz gönderim hakkına sahipsiniz.