By Toys Bp560 Valiz Doktor Set 14pcs

Seyahat Setli Doktor Set

:   51.05.01.0002
:   8697463935608
:   Stokta Var
:   Aynı Gün Kargo
: Bayi Girişiniz Aktif Edildiğinde Fiyatları Görebilirsiniz.  Bayimiz Ol!

Çantalı Doktor Seti ile doktorculuk oynamak artık çok daha zevkli!

 

Bir doktorun çantasında olan her şey bu çantada. Üstelik çantanın tekerlekleri sayesinde dilediğin her yere götürebilir, bütün hastaları iyileştirebilirsin.

Arkadaşlarınla bir araya gel ve eğlenceli oyunların tadını çıkar! Eyvah, biri kendini kötü hissediyor! Hemen çantanı aç, stetoskopunu tak ve muayeneye başla!

 

Çantalı Doktor Seti çocukların taklit yeteneklerini geliştirmelerini ve sosyalleşmelerini sağlar. İnce motor becerilerini olumlu düzeyde etkiler. Hayal gücü ve yaratıcılıklarını zenginleştirir.

 

Setin içerisinde; muayene tezgahına dönüşebilen tekerlekli çanta, 1 adet stand, 2 adet takıp çıkarılabilir raf, şırınga, stetoskop, kartvizit, çeşitli muayene eşyaları ve tamamlayıcı etiketler bulunmaktadır.

 

Serinin; Doktor Çantası ve Hemşire Çantası olmak üzere 2 farklı modeli bulunmaktadır.

 

Ürün ölçüsü: 30 x 9 x 28 cm.



https://www.cesitdeposu.com.tr 'den aldığınız ürünleri, teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde karşı ödemeli olarak iade edebilirsiniz.Ayrıntılı bilgi için İade Politikası bölümünü inceleyebilirsiniz.Değişim işlemlerleri için teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde SENDEO KARGO ile ücretsiz gönderim hakkına sahipsiniz.