Atlama İpi Sayaçlı Ky319

Kendinden Sayaçlı

:   57.02.03.005
:   6927688302198
:   Stokta Var
:   Aynı Gün Kargo
: Bayi Girişiniz Aktif Edildiğinde Fiyatları Görebilirsiniz.  Bayimiz Ol!

Çocuk ve Yetişkin Atlama İpi Kendinden Sayaçlı Plastik Gövdeli 2 Metre

Can Acıtmaz Tutamaç,Sizin Yerinize Saysın Sizde Atlarken Müziğin Keyfini Yaşayın

 

Vücudun aerobik kondisyonunu iyileştirir. Atlama ipinin tutamakları plastiktir. Uzunluğu: 2 metre ip atlamanın faydaları ip atlamak vücudun bütün kaslarını çalıştırır. Stresi yok eder ve mutluluk hormonunu çalıştırır. Kalori yakımı için muhteşem bir egzersizdir. 30 dakika boyunca ip atlamak 400 kalori yaktırır. Ip atlamak kalp atış hızını arttırır. Vücudun oksijeni verimli bir şekilde kullanmasını sağlayarak kalp, akciğerler ve dolaşım sistemini güçlendirir. Bacakların ip atlarken koordine hareketi, kasları gerginleştirir. Bu gerginlik kasları sıkılaştırarak baldır, kalça ve alt bacak kaslarını kuvvetlendirir. Ip atlayarak vücutta depolanan toksinlerden kurtulabilirsiniz. Ip atlarken toksin atma işlemi ter aracılığı ile gerçekleşir. Böylece hücreler yeniden oluşup tam kapasitede çalışabilirler. Ip atlamak vücudu endorfin üretmesini sağlar. Endorfin

  • Dinlenmemize, stres atmanıza ve daha az endişelenmemize yardımcı olur. Koordinasyonu arttırır. Selülitler için etkili bir egzersizdir. Kandaki kötü kolesterolü düşürür, iyi kolesterolü artırır. Osteoporoz yani kemik erimesi hastalığından korur, kemik yoğunluğunu artırır, iskelet sistemini güçlendirir. Ayak bileklerini kuvvetlendirir. Bilek sakatlıkları ihtimalini azaltır.

https://www.cesitdeposu.com.tr 'den aldığınız ürünleri, teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde karşı ödemeli olarak iade edebilirsiniz.Ayrıntılı bilgi için İade Politikası bölümünü inceleyebilirsiniz.Değişim işlemlerleri için teslimat tarihinden itibaren 14 gün içinde SENDEO KARGO ile ücretsiz gönderim hakkına sahipsiniz.